algemeen

In mijn webwinkel "Quilts & Koffie" heb je ruime keus uit vrolijke en bontgekleurde (kinder)stoffen en stoffen met allerhande koffie-printjes. Uiteraard zijn er ook bijpassende effen, basis- en randstoffen.
Alle stoffen zijn van 100% katoen.

Naast gewone stoffen -als fat quarter, of van de rol- zijn er ook panels, zeer geschikt voor babydekentjes, boxkleden of gewoon een leuke quilt voor aan de muur. 

Er is een aparte sectie met allerlei stoffen rondom het thema `koffie`. Niet alleen omdat het leuke printjes zijn, maar ik ben zelf gek op een kop goede koffie en voor mij hoort "een bakje" er ook beslist bij als ik aan het quilten ben!

* Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwtjes, schrijf je dan in de voor de nieuwsbrief.

* Wil je liever je bestelling in (centi-)meters dan fq`s doen? Geen enkel probleem, stuur me dan even een mailtje en ik regel het voor je. 

* Bestellen kan vanaf 4" / 10cm (volle breedte).

* Wil je de stof eerst even in het echt zien? Ook dat kan: stuur een mailtje waarin je aangeeft om welke stof(fen) het gaat en ik stuur je een proefstrookje.

* Verzendkosten:
voor verzending binnen Nederland geldt dat bij een bestelbedrag van meer dan € 50 de verzendkosten komen te vervallen; bij een lager bestelbedrag is de bijdrage € 1,50.
voor verzending naar België vervallen de verzendkosten ook bij een bestelling vanaf € 50, daaronder wordt € 3,50 in rekening gebracht.

Ik wens je veel plezier bij het rondkijken en hoop dat je iets van je gading kunt vinden.

 

met vriendelijke groet,
Quilts & Koffie | Loes

© 2011 - 2024 Quilts & Koffie | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel